Iskustva

Iskustva

Dalia Fajdetić, 20.05.2023.

Poštovani.
Davno sam kupila ove kapi jer cijeli život patim od začepljenih sinusa, postnazalnog sekreta zbog kojeg kašljem cijelu godinu. Naravno da nisam pročitala upute i vjerojatno ukapala previše. Ta bol, glavobolja, suze kao rijeke iz očiju je nešto najgore što sam ikada doživjela i užasno sam se uplašila.

Krenite doslovno s jednom kapi. S vremenom je postalo podnošljivo, a ono sto je izašlo iz nosa... ne želim ni pisati.

Preporučujem ali s oprezom pri prvim korištenjima.


Ana-Marija Tomašić, 04.03.2020.

Već par godina muče me sinusi.
Prošle godine sam bila na pregledu i dr mi je rekao da bez operacije neće proći moj problem. Naravno, nije mi baš bilo ugodno to čuti.
U razgovoru sa obitelji, brat mi je rekao da njegove kolege sa takvim problemom sa sinusima koriste kapi Sinamel i da su se preporodili.

I naravno naručila sam kapi. Mogu vam reći, evo prošlo je više od pola godine, ja ni ne pomišljam na operaciju jer moji sinusi više nisu zaštopani i upaljeni, konačno normalno dišem.


Dragica Stanković, 28.09.2019.

Jučer sam dobila naručene kapi i odmah sam ih jutros nakapala u moje začepljenje sinuse koji mi rade probleme već 15 godina.Nakon 15godina oobilaska liječnika ,orl specijalista ...dijagnoza je kronična upala sinusa ,a najveći problem mi je stvarao postnazalni sekret koji je izazivao kašalj kroz cijelu godinu te sam često imala i promuklost.

Nakon prvog kapanja mogu reći da su mi se sinusi otvorili i dolazi do čišćenja sinusa na sve strane,a oči suzne od jačine kapi...po prvom dojmu jako sam zadovoljna, i nastavljam s kapima po uputi...(možda i malo više☺️)
Javim se još kad završim m s prvom turom kapanja od 3 dana.
Pozz


Nikolina Kolć, 25.02.2017.

Poštovani,
želim se zahvaliti Vama na ovom prekrasnom proizvodu koji mi je pomogao da riješim problem sa sinusima. Problem nije bio velik osim što me je mjesec dana bolila glava i nikako nisam mogla ispuhati nos. Osjećaj pritiska ometao je moje svakodnevne obaveze koristeći razne sprejeve inhalacije.... ništa nije pomoglo osim Vaših kapi. Kod jednom veliko Hvala.


 ALEXANDRA MARIA, 10.01.2017.

Poštovani g. Majnarić,
nabavila sam Sinamel kapi prije cca 2 godine preko neke stranice na internetu, ne sjećam se koje, ali vjerojatno ove. Stigle su mi poštom nakon par dana, ali kako su se moji sinusi tada primirili, spremila sam tu bočicu među ostale lijekove i na nju - zaboravila.

Naime, sinusi me muče od moje 20. godine. A sada mi je 51... :)Patim dakle već 30 godina od učestalih glavobolja, začepljenih nozdrva, pojačanog sekreta iz sinusa i kroničnog kašlja koji me maltretira unazad

15 godina i do sada me već ubio u pojam. Postnazalni drip se podrazumijeva.
Sve je to još dodatno zakomplicirano mojim gastrološkim problemima u smislu perforacije čira na dvanaesniku prije par godina, GERB-om i hijatalnom hernijom, a preboljela sam i plućnu emboliju s plućnim
infarktom.

Zbog svega navedenog, kvaliteta života mi je doslovno - nikakva, a u čitavoj priči, najviše me iscrpljivao kronični, sumanuti kašalj i enormna količina sekreta iz nosa.
Da previše ne duljim, obišla sam sve moguće pretrage i isprobala sve moguće medikamente koje je farmacija izmislila. Bez ikakvog efekta.

Dijagnoza ORL-a: Hipersekretorni vazomotorni rinosinuitis potpomognut teškom devijacijom septuma.
Navodno je ta dijagnoza bila i najveći uzrok mojem kroničnom kašlju pa mi je kao rješenje preporučena septoplastika, koju sam izbjegavala pod svaku cijenu.
I dobro sam napravila.
A onda mi je prije par dana, prijateljica došla na kavu i...zarazila me nekim gadnim virusom prehlade. No, svako zlo za neko dobro...
Naime, u prošlu srijedu, odnosno 04.01.2017., uhvatila me gadna prehlada. Možda čak i najgora u čitavom mojem životu. Tražeći u svojoj kućnoj ljekarni nešto čime bih si mogla pomoći, naišla sam na Vaše Sinamel kapi kupljene i zaboravljene odavno te odlučila pokušati s njima, jer sam bila u takvom stanju, da gore nije moglo biti.
Uglavnom, nisam pročitala uputstvo za doziranje pa sam kapala malo više i češće no što je preporučeno i nisam se pokajala. Istina, osjećaj pečenja, glavobolja, kihanje...prva tri dana su bili jedva podnošljivi, ali izdržala sam.

Moram priznati, da sam užasnuta enormnom količinom sukrvavo-gnojnog sekreta koju sam "ispuhala posljednjih tjedan dana.
I eto... Jedino što mogu reći, je da nakon više od 30 godina zaštopanih nozdrava i svih ostalih popratnih tegoba, ja od jučer napokon dišem...!!!
I da stvar bude bolja, Vaše kapi su očito, liječenjem sinusa, sanirale i moj problem s kašljem...!!!

Hvala Vam od srca što ste ih proizveli. Sinamel kapi postale su neizostavan artikl u mojoj kućnoj ljekarni.

Lijepi pozdrav i puno uspjeha u daljnjem radu...
Alexandra Maria


 

Melita Rupčić, Zagreb 27.11.2016.

Evo kako je išla moja priča sa kroničnom upalom  sinusa - glavobolje, otečenost nosa, poteškoće pri disanju....ct, rtg, 2 operacije, mnogo raznih tableta, kapi...Već sam se pomirila da se moram naučiti živjeti sa time,a onda sasvim slučajno na kavi prijateljica mi je rekla da probam sa SINAMEL kapima.
Nemam što izgubiti.
Prvo kapanje mi je zavrtilo cijelu sobu, ali nakon par minuta sav sekret možete ispuhati, mogu disati i funkcionirati.

Zaista topla preporuka svima koji se muče sa sinusima i znaju kakav je to osjećaj.


 

Edita Vrgoč, Split 03.11.2016.

Nakon godina i godina učestalih upala sinusa s groznom gavoboljom napokon je i meni osvanuo dan da mi je prijateljica preporučila Sinamel kapi.
Ni nakon operacije mi situacija nije bila ništa bolja, a vjerujte mi da sam probala SVE što postoji od preparata za sinuse.
I homeopatske poripravke i trave, i surlu za ispiranje ..........

Svi koji imate probleme sa sinusima preporučam vam Sinamel kapi koje su me spasile. Svi moji prijatelji koji pate od istih problema nisu mogli vjerovati da je napokon našim mukama kraj.

Zahvaljujem gosp.Majnariću što me je spasio od još jedne operacije i vaš sam kupac za cijeli život.
Zaista toplo preporučujem svima koji pate od upala sinusa kapi SINAMEL.


 

Onrad Pejić, Slavonski Brod 26.01.2016.

Poštovanje Gospodin Ferdinand
Evo da vam se predstavim, Onrad Pejić iz Slavonskog broda.
Radio sam u Zagrebu 10 godina a u zadnjih 5 godina imao sam upalu sinusa i liječio sam se kod liječnika sa antibioticima 3 godine s tim da mi se opet uporno vraćala upala sinusa i da bi me na kraju uputili u bolnicu Sv. Duh kod specijaliste. Na prvom pregledu rekao mi je da moram hitno na operaciju sinusa.Dogodilo se da sam otpušten u firmi u Zagrebu pa sam odustao i od operacije koje me je bilo i strah. Od prijatelja sam dobio Sinamel kapi, koje su kako je rekao njemu pomogle.
Odlučio sam i ja pokušati. Prvi put kad sam nakapao imao sam jaku bol, ali nastavio sam i sutradan sa kapanjem. Tek sa trećim kapanjem sinusi su se isčistili. Evo i dan danas nemam više problema. Predlažem svima da koriste Sinamel kapi da Vas uvjere da ne morate koristiti antibiotike i ići na operaciju jer kapi stvarno pomažu.
Zahvaljujem se Gospodinu Ferdinandu


 

Sonja Maričić, Zagreb, 04.03.2011.

Godinama sam se mučila s kroničnom upalom sinusa, a zimi mi je bilo najgore jer nisu pomagali ni antibiotici ni razne kapi koje sam koristila. Patila sam od čestih glavobolja što je utjecalo na moje raspoloženje. Kupujući na tržnici Dolac zapazila sam štand Gospodina Majnarića koji prodaje biljne kapi Sinamel za čišćenje sekreta iz sinusa. Kupila sam jednu bočicu i već nakon nekoliko dana kapanja bilo mi je puno bolje.Ponovila sam postupak za dva tjedna, upala se povukla potpuno i glavobolja je nestala , moje dobro raspoloženje se vratilo. Zahvalujem se Gospodinu Majnariću i preporučujem svima koji imaju problema sa sinusima, da isprobaju biljne kapi Sinamel


 

Marijan Dobek, Vinkovci

Godinama sam pokušavao naći kapi od divljeg krastavca jer je moja baka u Dalmaciji tu biljku koristila za rješavanje problema sa sinusima. Bio sam sretan kada sam na internetu pronašao stranicu, jer sam u zadnje vrijeme često imao glavobolje a svaku noć sam se budio zbog sekreta koji mi se slijevao u grlo. Naručio sam kapi i već nakon nekoliko dana prestao sam se buditi zbog "šlajma" a glavobolje su prestale. Drago mi je da sam pronašao ove kapi jer još iz djetinjstva znam koliko je ta biljka učinkovita kada su sinusi u pitanju.


Katica Mihaljek, Rijeka

Nakon višegodisnjih redovitih upala sinusa praćenih glavoboljom, začepljenjem nosa i oteklinom čela iznad korjena obrva , prijateljica mi je preporučila Sinamel kapi. Našla sam na internetu stranicu i naručila ih. Nakon prvog tretmana od tri dana bilo mi je lakše, ali i dalje sam osjećala pritisak. Ponovila sam tretman i simptomi se prestali. Nema više glavobolje, pritiska, začepljenja nosa ni otoka.


Snježana Baričević, Osijek

Imala sam jaku upalu sinusa koja nije prolazila ni uz terapiju antibiotika i odlučila sam probati bilo što drugo. Pretraživala sam internet i pronašla kapi divljeg krastavca. Odlučila sam da pokušam sa njima riješiti problem sa sinusima i naručila kapi. Dobila sam ih za dva dana i odmah primjenila. Nije prošlo ni sat vremena i zeleni sekret je počeo izlaziti iz nosa a potrajalo je to do kasno u večer, nevjerojatno olakšanje je nastupilo. Ponovila sam kapanje i sljedeće jutro a iz nosa je i dalje izlazio zelenkasti sekret ali nešto manje nego prethodni dan, glavobolja se smanjila i ovu noć sam se konačno naspavala. Sljedeće jutro ponavljam kapanje a sekreta je sve manje upala sinusa prolazi i sve je manja bol . . . da ne duljim Sinamel kapi su me izliječile, preporučam svima koji imaju problem sa sinusima neka ih primjene.


Božidar Špišić, Sisak

Konačno sam pronašao lijek za moje sinuse sa kojima imam već duži period problema, od buđenja po noći što ne mogu normalno disati a tako se nisam mogao ni pošteno naspavati. Surfajući po internetu naletio sam na stranicu gospodina Majnarića i odlučio sam pokušati sa SINAMEL kapima.
Za razliku od svih mojih prijašnjih pokušaja, već pri prvom kapanju osjetio sam da dolazi do čišćenja sinusa.
Moram priznati da do sada nisam ništa slično probao, a što je najvažnije nije potrebno dugo vremena da bi konačno mogao normalno disati. Preporučio sam i dao na probu mojim prijateljima koji imaju problema sa sinusima i oni su se složili da su kapi zaista odlične.
p.s. I moje dijete je tadođer riješilo problem začepljenosti nosa sa dva kapanja....